Το νέο λογότυπο της Peugeot Sport για την επιστροφή της στο Le Mans

Σχετικά άρθρα

Η Peugeot Sport παρουσίασε το νέο της λογότυπο για την επιστροφή της στους αγώνες αντοχής και στον 24ωρο αγώνα του Le Mans. Η γαλλική εταιρία θα επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος αντοχής (WEC) της FIA από το 2022, καθώς και στον διάσημο 24ωρο αγώνα του Le Mans, τον οποίο έχει κερδίσει τρεις φορές.

https://www.youtube.com/watch?v=4oJGQ4q293Es

Η Peugeot θα συνεργαστεί με την ελβετική ιδιωτική ομάδα της LMP1, Rebellion Racing, με μακροχρόνια ανάμειξη στο άθλημα, προκειμένου να εξελίξουν από κοινού το νέο αγωνιστικό που θα συμμετέχει στην hypercar κατηγορία του WEC.

Για να πάρει έγκριση τύπου το αγωνιστικό, ο κατασκευαστής πρέπει να βγάλει στην παραγωγή τουλάχιστον 20 αυτοκίνητα της έκδοσης δρόμου του αγωνιστικού αυτοκινήτου. Αυτό σημαίνει ότι μελλοντικά θα δούμε τη Peugeot να βγάζει στον δρόμο μια εκδοχή αυτού του αγωνιστικού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...