Το ανανεωμένο N-One παρουσίασε η Honda, με το kei car να αποκτά φρέσκια εμφάνιση με νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, LED φωτιστικά σώματα και προσφέρεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, τις Original, Premium και RS, με τις τελευταίες δύο να έχουν και LED φώτα ομίχλης.

Στο εσωτερικό συναντάμε λιγότερα φυσικά κουμπιά, μεγαλύτερη οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και νέα μπροστινά καθίσματα που προσφέρουν καλύτερη πλευρική στήριξη.

Κίνηση παίρνει από τον τρικύλινδρο turbo 660 κ.εκ κινητήρα βενζίνης απόδοσης 64 ίππων που συνδυάζεται είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με CVT κιβώτιο, που στέλνουν την κίνηση στον μπροστινό άξονα, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Από πλευράς συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού, η Honda εξοπλίζει το μοντέλο της με την σουίτα ασφαλείας Honda Sensing που μεταξύ άλλων διαθέτει ενεργό Cruise Control με λειτουργία stop-and-go, πίσω αισθητήρες στάθμευσης, σύστημα υποβοήθησης κυκλοφοριακής συμφόρησης, σύστημα αυτόματης πέδησης και αποφυγής πεζών, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας και σύστημα υποβοήθησης διατήρησης και αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας.

Επίσης μέσω της Honda Access προσφέρονται αρκετά αξεσουάρ, όπως ψεύτικα carbon και άλλα διακοσμητικά, αυτοκόλλητες διακοσμητικές λωρίδες και χρωμιομένες λεπτομέρειες.