Πωλείται ένα από τα μόλις 7 Rimac Concept_One

Σχετικά άρθρα

Η Rimac Automobili μας συστήθηκε το 2011, όταν παρουσίασε στην -τότε- έκθεση της Φρανκφούρτης το πρώτο της δημιούργημα, το ηλεκτρικό πρωτότυπο του Concept_One. Η έκδοση παραγωγής ήρθε πέντε χρόνια αργότερα και πιο συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2016 και την έκθεση της Γενεύης, με την κροατική εταιρία να κατασκευάζει μόλις 8 αυτοκίνητα.

Όπως -πιθανώς- θυμάσαι, ο Richard Hammond κατέστρεψε το ένα εξ αυτών κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν του The Grand Tour, κάτι που σημαίνει ότι πλέον υπάρχουν επτά στον κόσμο. Η αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων Manhattan Motorcars στη Νέα Υόρκη έχει στην κατοχή της ένα από αυτά, και πιο συγκεκριμένα αυτό με αριθμό πλαισίου V39110LL7K2AB8009 και ζητά 1,6 εκατομμύρια δολάρια για να το αποχωριστεί.

Το συγκεκριμένο είναι ένα από τα τελευταία που βγήκαν από το εργοστάσιο της εταιρίας του Mate Rimac, και οι τέσσερις ηλεκτροκινητήρες του Concept_One αποδίδουν 1.224 άλογα, αντλώντας ενέργεια από μια μπαταρία 90 kWh.

Το ηλεκτρικό hypercar μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,5 δευτερόλεπτα, τo 0-200 χλμ/ώρα σε μόλις 6 δευτερόλεπτα και τα 0-300 χλμ/ώρα σε 14 δευτερόλεπτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...