Στα μέσα του περασμένου μήνα η Mitsubishi έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία της ανανεωμένης έκδοσης του Eclipse Cross και σήμερα διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του. Αυτό σημαίνει ότι τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου θα γίνουν σύντομα, και ίσως τα επόμενα 24ωρα.

1Ανανέωση

Επίσημο: Mitsubishi Eclipse Cross Facelift

Σχεδιαστικά το ιαπωνικό μοντέλο έχει αποκτήσει φρέσκια εμφάνιση, εμπνευσμένη από το e-Evolution Concept, έχοντας σημαντικές αλλαγές τόσο στο μπροστινό, όσο και στο πίσω μέρος.

2

Έτσι βλέπουμε νέο εμπρός προφυλακτήρα, που ενσωματώνει τα LED φώτα ημέρας μέσα σε χρωμιωμένο πλαίσιο, νέα LED φώτα ημέρας, αλλά και νέα μάσκα. Ομοίως, στο πίσω μέρος ο προφυλακτήρας είναι επανασχεδιασμένος, με τα φωτιστικά σώματα να έχουν διαφορετική σχεδίαση σε σχέση με αυτά του τρέχοντος μοντέλου.

3

Αυτά άλλαξαν ελαφρώς και την πόρτα του χώρου αποσκευών, στην κορυφή της οποίας υπάρχει νέα αεροτομή. Τέλος, υπάρχουν νέες ζάντες, νέοι πλαϊνοί καθρέπτες και νέες πλαϊνές ποδιές.

4

Μηχανικά το μοντέλο εκτός από τον 1.500άρη κινητήρα βενζίνης θα προσφέρεται και με ένα plug-in υβριδικό σύνολο, πιθανότατα το ίδιο που διαθέτει το άκρως επιτυχημένο εμπορικά Outlander PHEV.