Η Renault ανανεώνει το Megane Grand Coupe

Σχετικά άρθρα

Μετά το Megane hatchback η Renault παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση και της σεντάν έκδοσης του μοντέλου που πωλείται με το όνομα Megane Grand Coupe.Το μοντέλο αποκτά νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και LED φωτιστικά σώματα από τη βασική έκδοση, ενώ τόσο τα φώτα ομίχλης όσο και τα πίσω φώτα -τα οποία διαθέτουν νέα γραφικά- είναι LED από την βασική έκδοση του μοντέλου.

Περνώντας στον εσωτερικό συναντάμε πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, μέσω μιας οθόνης 10,2 ιντσών, ο οποίος -μεταξύ άλλων- μπορεί να απεικονίσει και τους χάρτες του συστήματος πλοήγησης. Στο κέντρο της κονσόλας υπάρχει μια νέα οθόνη για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με διαγώνιο 9,3 ίντσες, η οποία προστίθεται σε αυτή των 7 ιντσών.

Και οι δύο ενσωματώνουν Android Auto και Apple CarPlay. Μικρές αλλαγές υπάρχουν και στους διακόπτες του συστήματος κλιματισμού, όντας πλέον πιο μοντέρνοι και πιο upmarket, ενώ -τέλος- υπάρχει εσωτερικός ηλεκτροχρωματικός καθρέφτης χωρίς πλαίσιο, από την τρίτη έκδοση εξοπλισμού.

Από πλευράς συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού, η φαρέτρα του Megane διαθέτει το Highway & Traffic Jam Companion, το Stop & Go adaptive speed control feature, το Active Emergency Braking System, το Blind Spot Warning, το Lane Departure Warning and Lane Guard System, το Driver drowsiness detection, κλπ.

Μηχανικά εφοδιάζεται με τον 1.0 TCe απόδοσης 115 ίππων και με τον 1.3 TCe απόδοσης 140 ίππων, ενώ υπάρχει και ο 1.500άρη dCi πετρελαιοκινητήρας απόδοσης 115 ίππων. Η Renault θα συνεχίσει να κατασκευάζει το Megane Grand Coupe στην Τουρκία και να το εξάγει σε σχεδόν 30 χώρες από τις αρχές του 2021.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Renault δεν θα προσφέρει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2030

Στις αρχές του 2022 η Renault είχε ανακοινώσει πως έως το 2030 η εταιρία θα μεταμορφωθεί σε μια αμιγώς ηλεκτρική εταιρία για την αγορά...

Ήδη 50.000 παραγγελίες για το Renault 5 E-Tech

Στα τέλη του περασμένου μήνα και στο πλαίσιο της έκθεσης της Γενεύης αποκαλύφθηκε το Renault 5 E-Tech, και τώρα -σχεδόν δύο εβδομάδες μετά- ο...

Επίσημο: Νέο Renault 5

Σε μια έκθεση Γενεύης σκιά του παρελθόντος, έκανε το ντεμπούτο του το Renault 5 E-Tech electric. Το πεντάπορτο ηλεκτρικό μοντέλο δεν διαφέρει σημαντικά από...
Autoblog.gr