Η Honda γίνεται η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου που θα παράγει μαζικά αυτοκίνητα παραγωγής με αυτόνομη τεχνολογία επιπέδου 3. Πρόκειται για το νέο Legend που θα μπορεί να κινηθεί αυτόνομα σε έναν αυτοκινητόδρομο εν μέσω κυκλοφοριακής συμφόρησης, με τους οδηγούς να μπορούν να πάρουν το βλέμμα τους από τον δρόμο, αλλά να είναι σε θέση να αναλάβει τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή.

Οι πωλήσεις του Legend στην Ιαπωνία θα ξεκινήσουν από τα τέλη Μαρτίου του 2021, με το μοντέλο να είναι εξοπλισμένο με τον πρόσφατα εγκεκριμένο εξοπλισμό που προσφέρει αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3. Το Legend πωλείται ως Acura RLX στις ΗΠΑ, με την Honda να ονομάζει Traffic Jam Pilot το αυτόνομο σύστημα επιπέδου 3.

Το σύστημα θα διαθέτει μια συσκευή εγγραφής δεδομένων 6 μηνών (ή 2.500 χρήσεων) που θα δείχνει πότε το σύστημα είναι ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο, πότε το σύστημα ειδοποιεί τον οδηγό πως πρέπει να αναλάβει τον έλεγχο και πότε αυτός δεν μπόρεσε να αναλάβει τον έλεγχο. Επίσης τα αυτοκίνητα θα διαθέτουν ειδικό αυτοκόλλητο προκειμένου να γνωρίζουν οι άλλοι οδηγοί πως διαθέτει αυτόνομη λειτουργία επιπέδου 3.

Στις σχετικές ειδήσεις το NSX προσφέρεται πλέον και στο χρώμα Long Beach Blue που είναι το ίδιο που χρησιμοποιήθηκε και στο NSX πρώτης γενιάς το 2002.