Επίσημο: Audi SQ2 facelift

Σχετικά άρθρα

Μετά το ανανεωμένο Q2, η Audi παρουσίασε σήμερα και την ανανεωμένη έκδοση του SQ2. Το μοντέλο αποκτά αποκτά νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, νέο διαχύτη, νέες ζάντες, με το μήκος του να έχει μεγαλώσει κατά μερικά χιλιοστά και πλέον να αγγίζει τα 4,21 μέτρα, ενώ το πλάτος και το ύψος παρέμειναν τα ίδια (1,79 και 1,54 μέτρα αντίστοιχα).

Στον βασικό εξοπλισμό υπάρχουν LED προβολείς (Matrix LED στον πρόσθετο), LED πίσω φωτιστικά σώματα (με δυναμικά φλας στον πρόσθετο εξοπλισμό), με την παλέτα χρωμάτων του SQ2 να περιλαμβάνει 10 χρώματα. Πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες είναι είτε σε ασημί, γκρι ή μαύρο είτε βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέους αεραγωγούς, νέο επιλογέα ταχυτήτων, κρυφό ατμοσφαιρικό φωτισμό, νέες επενδύσεις και σπορ καθίσματα. Η οθόνη του ψηφιακού πίνακα οργάνων έχει διαγώνιο 12,3″ και η οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 8,3″. Στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχει και το ηχοσύστημα Bang & Olufsen Premium Sound System, με 14 ηχεία και ισχύ 705 watt.

Μηχανικά φορά τον 2.0 TFSI κινητήρα απόδοσης 300 ίππων με 400 Nm ροπής, που συνδυάζεται με 7-τάχυτο S tronic αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα.

Από πλευράς συστημάτων ασφαλείας το ανανεωμένο Q2 εφοδιάζεται μεταξύ άλλων με ενεργό cruise control αλλά και με το Audi pre sense με ραντάρ για να σκανάρει την περιοχή μπροστά από το αυτοκίνητο, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα ή να μειωθεί η σοβαρότητά τους, με σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα