Στην έκθεση της Γενεύης του 2019 η Bugatti παρουσίασε τη La Voiture Noire, μια one-off δημιουργία βασισμένη στην Chiron, που αντλεί στοιχεία από την Type 57 SC Atlantic και είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ, καθώς η τιμή της αγγίζει τα 11 εκατ. ευρώ χωρίς φόρους. Έγινε έτσι ένα από τα ακριβότερα αυτοκίνητα όλων των εποχών.

Εκπρόσωπος της Bugatti έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται 30 μήνες για να ολοκληρωθεί, κάτι που σημαίνει πως ο ιδιοκτήτης του θα το παραλάβει στα τέλη του 2021. Ωστόσο, η γαλλική εταιρία θεώρησε ότι το αυτοκίνητο επίδειξης είναι η καλύτερη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που θα μπορούσε να έχει μια πόλη, γι’αυτό και την τοποθέτησε σε μια φορητή βιτρίνα στην πόλη της Molsheim.

Η τελευταία βρίσκεται στη Γαλλία και εκεί είναι τα κεντρικά γραφεία της Bugatti, όπως και οι εγκαταστάσεις της χειροποίητης παραγωγής των ιδιαίτερων μοντέλων της. Η Bugatti σκοπεύει να διατηρήσει τη συγκεκριμένη βιτρίνα με το πιο ακριβό αυτοκίνητο του κόσμου μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Το αυτοκίνητο αποτίει φόρο τιμής στην Type 57 SC Atlantic του Jean Bugatti που χάθηκε κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Έχει έξι απολήξεις εξατμίσεων, νέα LED μοναδικά φωτιστικά σώματα και φωτιζόμενα γράμματα Bugatti.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με την Chiron. Φορά τον W16 8,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 1.500 ίππων με 1.600 Nm ροπής. Κάθε εξάρτημα του αυτοκινήτου έχει κατασκευαστεί στο χέρι, με το σώμα να είναι από carbon.