Ο Stig driftάρει με μια BMW M2 CS

Σχετικά άρθρα

Με ένα ακόμη αυτοκίνητο έπαιξε ο Stig του Top Gear. Πρόκειται για τη BMW M2 CS που παίρνει κίνηση από τον 3,0-λιτρο M TwinPower Turbo S55 κινητήρα, απόδοσης 450 ίππων στις 6.250 σ.α.λ με 550 Nm ροπής μεταξύ 2.350 και 5.500 σ.α.λ.

Ο κινητήρας έχει όριο περιστροφής τις 7.600 σ.α.λ και συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το βάρος του ανέρχεται στα 1.550 κιλά με το χειροκίνητο κιβώτιο και στα 1.575 κιλά με το αυτόματο 8-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,2 δευτερόλεπτα, όταν εξοπλίζεται με το χειροκίνητο κιβώτιο και σε 4 δευτερόλεπτα όταν φορά το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Τα 80-120 χλμ/ώρα με 4η σχέση στο κιβώτιο έρχονται σε 3,3 δευτερόλεπτα με το χειροκίνητο κιβώτιο και σε 3,1 δευτερόλεπτα με το αυτόματο, ενώ με 5η σχέση οι αντίστοιχοι χρόνοι είναι 4 και 4,1 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα ανεξαρτήτου κιβωτίου, περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 280 χλμ/ώρα.

Η BMW εξοπλίζει την M2 CS στον βασικό εξοπλισμό με ενεργή M ανάρτηση που διαθέτει τρεις ρυθμίσεις (Comfort, Sport και Sport+), με M Sport φρένα με κόκκινες δαγκάνες, με τα M Carbon κεραμικά φρένα να είναι διαθέσιμα στον πρόσθετο εξοπλισμό. Οι δίσκοι είναι διαστάσεων 400 mm μπροστά και 380 mm πίσω με εξαπίστονες και τετραπίστονες δαγκάνες αντίστοιχα.

Επίσης η M2 CS φέρει ενεργό M διαφορικό και το σύστημα M Dynamic Mode. Η M perfomance εξάτμιση διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα βαλβίδων και φέρει τέσσερις ανοξείδωτες απολήξεις με M λογότυπο.

Οι ελαφριές σφυρήλατες ζάντες 19″ είναι διαθέσιμες σε δύο χρώματα, σε μαύρο γυαλιστερό και σε ματ χρυσό και φορούν ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 διαστάσεων 245/35 μπροστά και 265/35 πίσω.

Η BMW τοποθετεί στην M2 CS καπό και οροφή κατασκευασμένη από CFRP (carbon fibre-reinforced plastic), ενώ από carbon είναι κατασκευασμένο το μπροστά spoiler, η αεροτομή, ο διαχύτης και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...