Άκου τον κινητήρα της Ferrari να παίρνει για πρώτη φορά μπροστά στο μονοθέσιο της

Σχετικά άρθρα

Σήμερα, στις 09:00 ώρα Ιταλίας, η Ferrari έβαλε για πρώτη φορά μπροστά την ολοκαίνουρια μονάδα ισχύος, που θα τοποθετήσει φέτος στο σασί της SF21, με το power unit να “ζωντανεύει” στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Maranello. Το εν λόγω power unit θα τοποθετηθεί και στα μονοθέσια της Haas, όσο και της Alfa Romeo.

Επιπλέον, η Ferrari επιβεβαίωσε επίσης τις ημερομηνίες τόσο για την παρουσίαση της ομάδας, όσο και του νέου της μονοθεσίου (SF21), που θα πραγματοποιηθούν στις 26 Φεβρουαρίου και στις 10 Μαρτίου αντίστοιχα.

Λίγο πριν από την εκκίνηση του κινητήρα, ο επικεφαλής της ομάδας Mattia Binotto μίλησε σε ολόκληρη την ομάδα, η πλειονότητα των οποίων συνδέθηκε εξ’αποστάσεως μέσω βίντεο για να παρακολουθήσει αυτή τη σημαντική στιγμή, με τον Binotto να τονίζει:

Η σεζόν μας το 2021 ξεκινά εδώ. Έχουμε πολλές προκλήσεις μπροστά μας και είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το καλύτερο. Το μονοθέσιο έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, όπου επιτρέπονται οι εξελίξεις. Πρέπει να εργαστούμε με αποφασιστικό και συγκεντρωμένο τρόπο, γνωρίζοντας πού ήμασταν και πού θέλουμε να πάμε.

Ημερολόγιο παρουσιάσεων

Ομάδα Ημερομηνία
McLaren 15 Φεβρουαρίου
AlphaTauri 19 Φεβρουαρίου
Alfa Romeo 22 Φεβρουαρίου
Mercedes 2 Μαρτίου
Williams 5 Μαρτίου
Ferrari 10 Μαρτίου
Red Bull
Renault
Aston Martin
Haas

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...