Eπίσημο: Williams FW43B

Σχετικά άρθρα

Η Williams Racing σχεδίαζε να αποκαλύψει σήμερα το φετινό της μονοθέσιο, το FW43B, μέσω μιας εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας. Ωστόσο, δυστυχώς, επειδή η εφαρμογή έπεσε θύμα χάκερς λίγο πριν από την κυκλοφορία της, η παρουσίαση μέσω αυτής δεν ήταν πλέον δυνατή. Για τον λόγο αυτό, η βρετανική ομάδα “κατέβασε” την εφαρμογή από το App Store της και το Android Google Play store.

Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε την ομάδα από το Grove της Αγγλίας να παρουσιάσει το livery που θα φέρει το νέο μονοθέσιο της, δίνοντας στη δημοσιότητα της συγκεκριμένες φωτογραφίες. Η νέα εμφάνιση της ομάδας αποτίει φόρο τιμής στο παρελθόν της ομάδας, και πιο συγκεκριμένα στα μονοθέσια της δεκαετίας του ’80 και του ’90.

Επιπλέον, ενισχύει τον τρέχοντα μετασχηματισμό και την προσπάθειά της για τις μελλοντικές φιλοδοξίες, καθώς ετοιμάζεται για την πρώτη πλήρη σεζόν ιδιοκτησίας υπό την εταιρεία επενδύσεων με έδρα τις ΗΠΑ, Dorilton Capital.

Μιλώντας για πρώτη φορά ως Διευθύνων Σύμβουλος της Williams Racing, ο Jost Capito είπε:

Η Williams Racing είναι ένα αθλητικό ίνδαλμα και μια ομάδα που έχει σφυρηλατήσει τη φήμη της επιτυχίας μέσω της απόλυτης αποφασιστικότητας και του θάρρους της, που συνδέεται με την καινοτομία, το παθιασμένο και επιδέξιο αγωνιστικό ήθος και μια απόλυτη επιθυμία για νίκη. Τα υψηλά και τα χαμηλά είναι τυπικά σε κάθε μακρόχρονο ταξίδι μιας αθλητικής μάρκας και η ιστορική επιτυχία μπορεί να αποτελέσει ισχυρό κίνητρο, αλλά δεν μπορεί να βασιστεί στον καθορισμό της μελλοντικής επιτυχίας στη σύγχρονη εποχή της Formula 1.

Παρότι το livery παρουσιάστηκε σήμερα, η βρετανική ομάδα ολοκλήρωσε το shakedown της και την ημέρα γυρισμάτων της (filming day) της FW43B στην πίστα του Silverstone, στις 17 Φεβρουαρίου. Το μονοθέσιο είναι το πρώτο που δημιουργήθηκε χωρίς την επιρροή της οικογένειας Williams, μετά την πώληση της ομάδας στην Dorilton Capital πέρυσι.

Η βρετανική ομάδα διατηρεί το ίδιο οδηγικό δίδυμο με πέρυσι, με τον George Russell να έχει ως teammate του τον Nicholas Latifi. O Jost Capito είναι πλέον ο CEO της, ενώ ρόλο συμβούλου έχει και ο Jenson Button.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr