Η Skoda teasάρει το Kodiaq facelift

Σχετικά άρθρα

Τον Σεπτέμβριο του 2016 η Skoda παρουσίασε για πρώτη φορά το Kodiaq, για να κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση του Παρισιού, λίγες ημέρες αργότερα. Το μεγάλο SUV της τσέχικης εταιρίας ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη στις αρχές της άνοιξης του 2017 και έχοντας φτάσει στο μέσο του κύκλου ζωής του, η Skoda ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του.

Για τον λόγο αυτό, η εταιρία έδωσε σήμερα τρεις teaser φωτογραφίες του Kodiaq facelift, που μας δείχνουν τα σκίτσα σχεδιασμού του ανανεωμένου μοντέλου. Τα αποκαλυπτήρια του Kodiaq facelift θα γίνουν στις 13 Απριλίου, και -εκτός ανανεωμένης εμφάνισης- το μοντέλο θα διαθέτει και τεχνολογικές βελτιώσεις.

Από τα σκίτσα παρατηρούμε ότι το μοντέλο θα φέρει ένα επανασχεδιασμένο καπό, μια πιο όρθια, εξαγωνική μάσκα, με τα φωτιστικά σώματα να είναι πιο λεπτά από τον προκάτοχό του, και να συνδυάζονται με τα φώτα ομίχλης που βρίσκονται παρακάτω για να δημιουργήσουν ένα νέο πρόσωπο με τέσσερα “μάτια”.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο νέο χαρακτηριστικό είναι ο επανασχεδιασμένος εμπρός προφυλακτήρας, με μια μεγαλύτερη είσοδο αέρα, που πλαισιώνεται από διακοσμητικά στοιχεία σχήματος L και στις δύο πλευρές, και ένα ένθετο αλουμινίου.

Τέλος, το τρίτο σκίτσο δείχνει ότι τα έντονα σχεδιασμένα πίσω φώτα θα έχουν νέα εμφάνιση, αντικατοπτρίζοντας τα αντίστοιχα του εμπρός μέρους, και θα φέρουν νέα οπτική υπογραφή, μια πιο επίπεδη έκδοση του κλασικού σχήματος C. Μηχανικά αναμένουμε την ίδια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ενώ θα προστεθεί και μια plug-in υβριδική έκδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...