H Touring Superleggera “βάφτισε” το πρώτο κεντρομήχανο μοντέλο της, θα λέγεται Arese RH95

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του μήνα η Carrozzeria Touring Superleggera έδωσε μια teaser φωτογραφία ενός νέου μοντέλου που ετοιμάζει, με το οποίο θα γιορτάσει τα 95 χρόνια ως coachbuilder, και σήμερα η ιταλική εταιρία μας ανακοινώνει το όνομα αυτού.

Έτσι, παρότι δεν γνωρίζουμε πολλά για το μοντέλο, το όνομα αυτού θα είναι το Arese RH95, και μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκε. Η πόλη Arese βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της γειτονικής χώρας, κοντά στο Μιλάνο, και στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι γνωστή για το μεγαλύτερο εργοστάσιο της Alfa Romeo, που άνοιξε το 1965. Ωστόσο, έκλεισε το 2005 και μετετράπη στο μουσείο της μάρκας, το Museo Storico Alfa Romeo.


Το μοντέλο της Touring Superleggera θα είναι ένα κουπέ δύο θέσεων, αλλά κυρίως θα είναι η πρώτη δημιουργία της Touring που θα έχει τον κινητήρα -προερχόμενος από ένα supercar- τοποθετημένο στο κέντρο, κάτι που μας κάνει να υποθέσουμε ότι ίσως βασίζεται στην Alfa Romeo 4C.

Αισθητικά θα μοιράζεται πολλά στοιχεία με τις πρόσφατες δημιουργίες της Touring, κάτι που είναι εύκολα διακριτό κάτω από το σεντόνι, καθώς το εμπρός μέρος μοιάζει αρκετά με αυτό του Aero 3.

Ακόμα, σύμφωνα με την εταιρία, θα διαθέτει κομψές αναλογίες και θα είναι το κατάλληλο αυτοκίνητο για να προωθήσει η Touring τη φιλοσοφία της για τα κεντρομήχανα μοντέλα. Επί του παρόντος βρίσκεται στο τελικό στάδιο του σχεδιασμού του, με το τελικό προϊόν να παρουσιάζεται επίσημα τον Ιούνιο του 2021 και στη συνέχεια θα λάβει μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως το The Quail, το Bridge, το Salon Prive και το Zoute GP.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...