Ανακοινώθηκαν οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία της FIA

Σχετικά άρθρα

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της FIA για τον αθλητισμό, Graham Stoker, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα είναι υποψήφιος για την θέση του πρόεδρου του κυβερνώντος σώματος του μηχανοκίνητου αθλητισμού (FIA), όταν ο Jean Todt παραιτηθεί στο τέλος του έτους, μετά από 12 χρόνια στη θέση.

Ο Stoker, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του Todt από την εκλογή του στα τέλη του 2009, είναι το δεύτερο άτομο που ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της FIA, καθώς τον περασμένο Μάρτιο ο Mohammed bin Sulayem ανακοίνωσε ότι θέλει την ανώτατη αυτή θέση, με το σύνθημα του υποψηφίου από τα Εμιράτα να είναι “FIA for Members”.

Το motto της καμπάνιας του Stoker είναι “FIA for all”, με τον Stoker να είναι ειδικός αθλητικού δικαίου. Σπούδασε στο London School of Economics και στο London Institute of Advanced Legal Studies, και είναι εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου στο World Motor Sports Council.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AlphaTauri γίνεται επίσημος συνεργάτης ένδυσης της FIA

Η FIA ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη τριετούς συνεργασίας με την AlphaTauri, με την τελευταία να γίνεται ο πρώτος επίσημος συνεργάτης ένδυσης της παγκόσμιας ομοσπονδίας...