Υπάλληλος της Tesla σκότωσε συνάδελφό του στο πάρκινγκ του εργοστασίου

Σχετικά άρθρα

Μια λεκτική αψιμαχία που είχαν δύο υπάλληλοι της Tesla στο εργοστάσιο της στο Fremont της Καλιφόρνια των ΗΠΑ οδήγησε σε ανθρωποκτονία. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου, με τον 29χρονο Anthony Solima να πυροβολεί και να σκοτώνει το θύμα στο πάρκινγκ του εργοστασίου.

Είχε προηγηθεί λεκτικός διαπληκτισμός ανάμεσα στους δύο άνδρες κατά τη διάρκεια της βάρδιας τους. Ο Solima περίμενε το θύμα να σχολάσει και τον πυροβόλησε ενώ αυτός κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του.

Ο θύτης. Anthony Solima

Η αστυνομία συνέλαβε τον Solima το βράδυ της ίδιας ημέρας και κατάσχεσε το φονικό όπλο που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του. Ο Solima προφυλακίστηκε στις φυλακές Santa Rita και αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...