Το ημερολόγιο έγραφε 25 Ιουλίου του 2018 όταν ο Sergio Marchionne άφησε την τελευταία του πνοή και σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία του 2021 που ανακοίνωσε η Stellantis, πέρυσι ο Marchionne κέρδισε σχεδόν 26,1 εκατ. ευρώ, χρήματα που δόθηκαν στους κληρονόμους του, τα οποία ήταν περισσότερα από τα χρήματα που πήρε ο νυν CEO της Stellantis, Carlos Tavares (19,2 εκατ. ευρώ).

Συγκεκριμένα η FCA έδωσε στους κληρονόμους του Sergio Marchionne 26.080.867 ευρώ σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου που είχε με την FCA, συμπεριλαμβανομένου του επιδόματος θανάτου, που ανέρχεται σε πέντε φορές της βασικής του αποζημίωσης, η οποία το 2017, την τελευταία ολόκληρη χρονιά που ήταν CEO της FCA, ήταν 3,54 εκατ. ευρώ.

Ο Marchionne και η σύζυγός του, Orlandina, έχουν δύο γιους, τον Alessio Giacomo, που γεννήθηκε το 1989 και τον Jonathan Tyler, που γεννήθηκε το 1994. Αναφορές ήθελαν τον Marchionne να χωρίζει με την Orlandina το 2004, αλλά ποτέ δεν έγινε γνωστό εάν είχαν πάρει διαζύγιο. Ο Marchionne για αρκετά χρόνια βρισκόταν σε σχέση με την Manuela Battezzato.

Μετά το θάνατο του Marchionne, ένα μερίδιο 1,6% που κατείχε ο Ιταλοκαναδός σε μια ιταλική χρηματοοικονομική εταιρεία χαρτοφυλακίου που ονομάζεται Porta Romana 4 μοιράστηκε ισόποσα (25%) μεταξύ της Orlandina, των δύο γιων του και της Manuela Battezzato.