Αυτό είναι το εσωτερικό του ηλεκτρικού SUV της Lotus

Σχετικά άρθρα

Πριν μια εβδομάδα διέρρευσαν φωτογραφίες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας από το εξωτερικό του πρώτου SUV της Lotus και σήμερα διέρρευσαν αντίστοιχες φωτογραφίες του εσωτερικού του.

Περίοπτη θέση στο κέντρο του ταμπλό έχει η μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, η οποία όταν δεν χρησιμοποιείται θα αναδιπλώνεται προς τα πίσω. Στη κεντρική κονσόλα υπάρχει μεταξύ άλλων ασύρματη βάση φόρτισης για smartphones, δύο ποτηροθήκες και ορισμένοι διακόπτες.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του θα γίνουν στις 29 του μήνα και θα έχει παρόμοιο μέγεθος με την Porsche Cayenne και θα βασίζεται στην Premium πλατφόρμα της εταιρίας, μια από τις 4 που ανακοίνωσε η Lotus τον Απρίλιο του 2021. Το βρετανικό ηλεκτρικό SUV θα είναι σε θέση να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, ενώ θα προσφέρεται με μπαταρίες χωρητικότητας από 92 έως 120 kWh, με το σύστημα φόρτισης να υποστηρίζει 800V.

Το αυτοκίνητο φέρει αισθητήρα LiDAR στην κορυφή του παρμπρίζ, και κάμερες αντί για συμβατικούς εξωτερικούς καθρέφτες. Η θύρα φόρτισης είναι τοποθετημένη στο αριστερό μπροστινό φτερό και πιθανότατα να έχεις ήδη προσέξει ότι το νέο μοντέλο της Lotus διαθέτει pop-up χειρολαβές. Τέλος, το αυτοκίνητο θα έχει ενεργή αεροδυναμική και στο εσωτερικό του θα συναντάμε αναδιπλούμενη οθόνη και δερμάτινες επενδύσεις.

Η παραγωγή του θα γίνεται στη Κίνα και θα προσφέρεται με 2 ηλεκτροκινητήρες που θα αποδίδουν περίπου 600-700 άλογα, με την μπαταρία του 800V να είναι χωρητικότητας έως και 120 kWh, υποστηρίζοντας ταχυφόρτιση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...