Οδηγός φορτηγού χαζεύει και πέφτει πάνω σε εγκαταλελειμμένο pickup σε αυτοκινητόδρομο

Σχετικά άρθρα

Το παρακάτω video καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας στον αυτοκινητόδρομο I-35, τις οποίες διαχειρίζεται το Υπουργείου Μεταφορών της Μινεσότα των ΗΠΑ. Σε αυτό θα δεις ένα κόκκινο Chevrolet να έχει σταματήσει στη μέση του αυτοκινητόδρομου, στις 8:00 το πρωί της περασμένης Τετάρτης, 1ης Ιουνίου.

Η οδηγός του pickup, Susan M. Norberg, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το όχημα της στη μεσαία λωρίδα του αυτοκινητόδρομου, καθώς προηγουμένως είχε χτυπήσει ένα ελάφι στο δρόμο κοντά στην πόλη Lake Forest, που βρίσκεται στην προαναφερθείσα πολιτεία. Οι αερόσακοι του pickup άνοιξαν, με τη Norberg και την 12χρονη θετή της κόρη να τρέχουν πίσω από τις προστατευτικές μπάρες.

Αφού η 42χρονη οδηγός και η κόρη της απομακρύνθηκαν με ασφάλεια, έχοντας ενεργοποιήσει τα αλάρμ, λίγα λεπτά αργότερα ένα μεγάλο φορτηγό έπεσε “αφρενάριστο” στο πίσω μέρος του pickup, με τον οδηγό του φορτηγού να μην κάνει καμία προσπάθεια να αποφύγει τη σύγκρουση.

Το αποτέλεσμα ήταν η ολική καταστροφή του pickup, καθώς αμέσως μετά τη σύγκρουση το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί από τη σύγκρουση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...