Δες τον Ken Block να οδηγεί τον 1.400 ίππων Hoonipigasus του για πρώτη φορά

Σχετικά άρθρα

Πριν ένα μήνα, η Hoonigan Racing παρουσίασε το Hoonipigasus, την 1.400 ίππων Porsche 911 του Ken Block με την οποία θα τρέξει στη φετινή ανάβαση του Pikes Peak.

Πριν τον αγώνα, όμως, πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές και στο παρακάτω video έχεις την ευκαιρία να δεις τις πρώτες δοκιμές του Hoonipigasus, που πραγματοποιήθηκε στο Pueblo Motorsports Park, που βρίσκεται νότια του Colorado Springs.

Η ομάδα του αμερικάνου οδηγού, επιχειρηματία και showman επέλεξε αυτήν την πίστα χάρη στο υψηλότερο υψόμετρο της, που την καθιστά μια καλή προσομοίωση των συνθηκών που θα αντιμετωπίσει ο Block στο διάσημο βουνό.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο ημερών των δοκιμών, η BBi Autosports -που κατασκεύασε το Hoonipigasus- επικεντρώθηκε στο να διασφαλίσει ότι ο κινητήρας λειτουργεί σωστά και η ανάρτηση είχε ρυθμιστεί ιδανικά.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας, ο Block οδήγησε το αγωνιστικό ουσιαστικά χωρίς πίεση από τα turbo του, πριν οι μηχανικοί τα “ανοίξουν” τη δεύτερη ημέρα και του προσφέρουν περισσότερη ισχύ. Ωστόσο, ακόμη και όταν δεν είναι σε πλήρη ισχύ, ο ήχος του αγωνιστικού είναι “κακός”. Όπως θα δεις, ο Block είπε στις κάμερες ότι πάλευε με την απότομη υπερστροφή καθ’ όλη τη διάρκεια των δοκιμών, έχοντας μια μικρή έξοδο διορθώνοντας την γρήγορα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...