Η Renault ανανεώνει ελαφρώς το Zoe

Σχετικά άρθρα

Το Zoe είναι το best selling ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία, με πάνω από 380.000 πωλήσεις μέχρι τον Μάιο του 2022. Σήμερα, η Renault παρουσίασε τις μικρές αλλαγές του model year 2022, οι οποίες εντοπίζονται στα νέα επίπεδα εξοπλισμού, καθώς και στο νέο χρώμα αμαξώματος, το Shadow Grey.

Με το Model 2022, το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης είναι πλέον διαθέσιμο στα επίπεδα εξοπλισμού, equilibre, evolution, iconic, με την τιμή του Zoe στη Γαλλία να ξεκινά από τα €27.700 για το πρώτο, από τα €29.800 για το δεύτερο και από €30.900 για το τρίτο.

Σε αυτές τις τιμές περιλαμβάνεται η κρατική επιδότηση €6.000 του γαλλικού κράτους. Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι η εισαγωγική εταιρία της γαλλικής εταιρίας στη χώρας μας δεν έχει στα πλάνα της να φέρει το αυτοκίνητο στην Ελλάδα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...