Καθυστερούν οι παραδόσεις των “γερμανικών” Tesla Model Y Performance

Σχετικά άρθρα

H Tesla φέρεται να καθυστερεί ή να ακυρώνει τις παραδόσεις των Model Y Performance που κατασκευάζονται στο νέο της εργοστάσιο στο Βερολίνο, χωρίς να γίνεται επίσημα γνωστή η αιτία.

Ωστόσο, έχουν γίνει γνωστές αρκετές αναφορές πελατών που έχουν παραγγείλει ένα Model Y Performance, ότι θα πρέπει να περιμένουν επιπλέον εβδομάδες μέχρι να το παραλάβουν, από τα τέλη Ιουνίου που είχαν αρχικά ενημερωθεί από την Tesla.

Η τελευταία δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ενημέρωση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το πρόβλημα σχετίζεται με το σύστημα μετάδοσης της κίνησης του μοντέλου. Αυτό αναφέρθηκε από κάποιους πελάτες που ήδη έχουν παραλάβει και χρησιμοποιούν το Model Y Performance στην Ευρώπη. Ωστόσο, αναφορές λένε ότι η Tesla έχει περιορίσει την παραγωγή του Model Y Performance στο Gigafactory της Γερμανίας.

Νορβηγός ιδιοκτήτης του αμιγώς ηλεκτρικού SUV επιδόσεων αναφέρει ότι το αυτοκίνητό του σταμάτησε να κινείται μόλις τρεις εβδομάδες από τη στιγμή που το αγόρασε και θα πρέπει να περιμένει τα απαραίτητα ανταλλακτικά.

Δες ακόμα

Οι διαφορές του “Made in Germany” Model Y, σε σχέση με το αντίστοιχο από την Κίνα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα