Εφετείο απέρριψε τη μήνυση της GM εναντίον της FCA

Σχετικά άρθρα

Εφετείο των ΗΠΑ απέρριψε την έφεση της General Motors εναντίον της Fiat Chrysler και των πρώην στελεχών της, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν την ενοχή της FCA.

Όπως ήταν φυσικό, η GM δεν ήταν χαρούμενη με την απόρριψη της μήνυσής της, λέγοντας πως θα συνεχίζει την διεκδίκηση της ώστε να “ανακτήσει τις ζημιές που της προκλήθηκαν ως αποτέλεσμα της παραδεκτής διαφθοράς της FCA“.

Η GM υποστηρίζει πως στελέχη του United Auto Workers (UAW), του συνδικάτου Αμερικανών και Καναδών εργαζομένων στις αυτοκινητοβιομηχανίες, δωροδοκήθηκαν από στελέχη της FCA, προκειμένου η FCA να λάβει ευνοϊκότερους όρους στις διαπραγματεύσεις εργασίας, οφέλη στους μισθούς και στις εργασιακές πρακτικές, που κόστισαν στην GM δισ. δολάρια.

Η Stellantis, η εταιρία που δημιουργήθηκε μετά την ένωση της FCA με την PSΑ δήλωσε σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου:

Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε σθεναρά τους εαυτούς μας απέναντι σε αυτούς τους επιπόλαιους ισχυρισμούς της συγκεκριμένης εταιρίας που είναι όπως μια ταινία κατασκοπείας τρίτης διαλογής, γεμάτη παράλογους ισχυρισμούς.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM φεύγει από τα εμβληματικά της κεντρικά γραφεία

Από το 1996 η GM έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Renaissance Centre, στο ψηλότερο κτίριο του Ντιτρόιτ, αλλά η εταιρία εγκαταλείπει τον εμβληματικό...

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...