Η Automobili Pininfarina παρέδωσε τα πρώτα δύο Battista στην Αμερική

Σχετικά άρθρα

Στα μέσα του καλοκαιριού η Automobili Pininfarina ξεκίνησε την παραγωγή του Battista, με την ιταλική εταιρία να κατασκευάζει συνολικά μόλις 150 αυτοκίνητα στο εργοστάσιο της εταιρίας, στην πόλη Cambiano, λίγο έξω από το Τορίνο.

Το κόστος του κάθε ένα ξεκινά από τα 2,2 εκατ. ευρώ, με τα 50 να κυκλοφορούν στη Βόρεια Αμερική, τα 50 στην Ευρώπη και τα 50 στη Μέση Ανατολή μαζί με την Ασία.

Σήμερα, η Automobili Pininfarina έκανε γνωστό ότι παρέδωσε τα πρώτα δύο -αμερικάνικων προδιαγραφών- Battista στους ιδιοκτήτες τους. Το ένα εκ των δύο και το πρώτο της σειράς ήταν στην έκδοση Anniversario, η οποία θα κυκλοφορήσει σε μόλις 5 μονάδες, με την τιμή του κάθε αυτοκινήτου να ανέρχεται σε €2,6 εκατομμύρια.

Η άφιξη των δύο πρώτων αυτοκινήτων Battista στις ΗΠΑ συμπίπτει με την ενισχυμένη παρουσία στην περιοχή της Automobili Pininfarina, μέσω της προσθήκης ενός νέου συνεργάτη λιανικής στο Ντάλας του Τέξας.

Κλείνοντας, αυτόν τον μήνα, το πρώτο Battista παραγωγής θα κάνει την εμφάνιση του σε μια εκδήλωση στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Εκεί θα παρουσιαστεί στους πελάτες μαζί με τη νέα συλλογή τεσσάρων τεμαχίων Battista Luggage, η οποία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην εκδήλωση. Το μοναδικό σετ βαλιτσών είναι σε καφέ δέρμα με ασορτί ραφές και Triangolo καπιτονέ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...