Οι πρώτες φωτογραφίες του Adam Driver ως Enzo Ferrari

Σχετικά άρθρα

Από τον περασμένο Μάιο έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας βιογραφικής ταινίας για τον Enzo Ferrari, με τον Michael Mann (Miami Vice, Texas Killing Fields, Ford v Ferrari, Heat, The Insider, The Last of The Mohican) να έχει αναλάβει την σκηνοθεσία της, ενώ το σενάριο το υπογράφει ο Troy Kennedy Martin (The Italian Job, Edge Of Darkness) και θα επικεντρώνεται στην τεταμένη σχέση του Enzo με την γυναίκα του.

Η ταινία θα λαμβάνει χώρα τη χρονιά του 1957, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του γιου του Dino, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 24 ετών λόγω μυϊκής δυστροφίας. Η περίοδος αυτής αποτελεί και την πιο ταραχώδη περίοδο στη ζωή του Enzo Ferrari. Τη χρονιά εκείνη ο Commendator ήρθε αντιμέτωπος με την αποτυχία, την χρεοκοπία, την επιτυχία και τον θάνατο, καθώς είναι επίσης η χρονιά την οποία συνέβη το μοιραίο ατύχημα στο Mille Miglia με μια Ferrari 335S.

Αποτέλεσμα αυτού του ατυχήματος ήταν να σκοτωθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου, Alfonso de Portago, και ο συνοδηγός του, αλλά και εννιά θεατές από τους οποίους οι πέντε ήταν παιδιά.

Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι δύο πρώτες φωτογραφίες του Adam Driver (Star Wars, House Of Gucci) να υποδύεται τον Enzo Ferrari, ενώ η Penelope Cruz θα υποδύεται την γυναίκα του Enzo Ferrari, Laura Dominica. Επιπλέον, η Shailene Woodley θα υποδύεται την ερωμένη του Enzo, Lina Lardy. Ο νόθος γιος του Enzo, ο Piero θα παίζει κεντρικό ρόλο στην ιστορία, η οποία βασίζεται στο βιβλίο του 1991, Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Races, The Machine, γραμμένο από τον δημοσιογράφο αυτοκινήτων Brock Yates.

Η ταινία θα πραγματεύεται την άνοδο του Enzo από τα χρόνια στην Alfa Romeo, στην ίδρυση της εταιρίας του, στον ολοένα και περισσότερο έλεγχο της Fiat. Επίσης, θα παρουσιάζει την οριακά τυραννική φύση του Enzo, το μίσος του για τον γάμο, τις πολυάριθμες σχέσεις του κ.ά.

ΠηγήVariety

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...