Αυτά είναι τα πιο ακριβά νέα αυτοκίνητα που έχουν δημοπρατηθεί ποτέ

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη εβδομάδα η Bugatti Chiron Profilee έγινε το πιο ακριβό νέο αυτοκίνητο που δημοπρατήθηκε ποτέ και αυτά είναι τα 5 ακριβότερα νέα αυτοκίνητα που έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα σε δημοπρασίες.

1. Bugatti Chiron Profilee: 9,8 εκατ. ευρώ

Η μοναδική Bugatti Chiron Profilee πουλήθηκε για 9.792.500 ευρώ (προ ΦΠΑ) και μέρος των εσόδων από την πώληση του αυτοκινήτου θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

2. LaFerrari Aperta: 8,3 εκατ. ευρώ

Το 2017 η Ferrari κατασκεύασε μια επιπλέον LaFerrari Aperta, η οποία πουλήθηκε για 8.300.000 ευρώ, με όλα τα έσοδα να πήγαν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Save the Children. Η ιδιαίτερη αυτή LaFerrari Aperta να είναι βαμμένη στο μεταλλικό χρώμα Rosso Fuoco, έχοντας λευκές διπλές αγωνιστικές λωρίδες, μαύρες Alcantara επενδύσεις, κόκκινα διακοσμητικά και carbon στοιχεία.

3. LaFerrari: 7 εκατ. δολάρια

ferrari-laferrari-charity-2

Έναν χρόνο νωρίτερα, η Ferrari κατασκεύασε την 500η LaFerrari που πουλήθηκε για 7 εκατ. δολάρια. Όλα τα έσοδα διατέθηκαν στους κατοίκους που επλήγησαν από τους δύο καταστροφικούς σεισμούς που συνέβησαν το 2016 στη Κεντρική Ιταλία.

4. Bugatti Chiron: 3,8 εκατ. δολάρια

Αυτή η Bugatti Chiron ήταν η πρώτη που παραδόθηκε στις ΗΠΑ -γι’αυτό και έχει ονομαστεί Number One. Δημοπρατήθηκε για 3,8 εκατ. δολάρια.

5. Chevrolet Corvette Z06 3,6 εκατ. δολάρια

Η πρώτη νέα Chevrolet Corvette Z06 δημοπρατήθηκε για 3,6 εκατομμύρια δολάρια και όλα τα έσοδα από την πώληση της δόθηκαν στο Operation Homefront, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που βοηθά οικογένειες στρατιωτικών να ξεπεράσουν οικονομικές δυσκολίες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί ένα σπάνιο κόκκινο Lexus LFA του 2012 με μόλις 431 χλμ.

Η Lexus έδινε την επιλογή 28 αποχρώσεων για το LFA και τα περισσότερα που βγήκαν από το εργοστάσιο της στη πόλη Motomachi της Ιαπωνίας...

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...

Αυτή η Porsche 911 Sport Classic πουλήθηκε για 478.000 δολάρια

Πριν σχεδόν δύο χρόνια η Porsche παρουσίασε την 911 (992) Sport Classic, περιορίζοντας την παραγωγή της σε 1.250 μονάδες. Η ειδική έκδοση του θρυλικού...
Autoblog.gr