Genesis: Είναι λάθος η κατάργηση των σεντάν μοντέλων. Θα το μετανιώσουν

Σχετικά άρθρα

Η Genesis παρότι, όπως όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες, αφουγκραζόμενη τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού, προσφέρει πολλά SUV μοντέλα και ετοιμάζει ακόμη περισσότερα, δηλώνει πως θα ήταν λάθος να καταργηθούν τα σεντάν μοντέλα.

Συγκεκριμένα, ο Chief Creative Officer του Hyundai Motor Group, Luc Donckerwolke, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του:

Είναι λάθος να διαγράφει κάποιος ένα στυλ οχήματος. Δεν θέλω να υπάρχουν μόνο SUV στο δρόμο. Λατρεύω τα SUV σε όλες τις εκφάνσεις τους, αλλά δεν είναι αυτό.

Συνέχισε λέγοντας ότι οι μάρκες που θέλουν να καταργήσουν τα σεντάν θα μετανιώσουν την απόφαση αυτή κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ο Βέλγος σχεδιαστής αυτοκινήτων που έχει υπογράψει μεταξύ άλλων τον σχεδιασμό της Lamborghini Murcielago και του Audi A2, συμπληρώνει:

Το να κάνεις ένα SUV είναι τόσο εύκολο και καταλήγεις σε σχεδιαστές με περιορισμένες δεξιότητες, επειδή εργάζονται μόνο σε τούβλα.

Ο Luc Donckerwolke ανέφερε ότι η Genesis δεν έχει να κάνει μόνο με SUV και σεντάν, καθώς έχει ήδη δείξει τα πρωτότυπα X Speedium Coupe και X Convertible, τα οποία είναι αρκετά πιθανό να περάσουν στην παραγωγή.

Ανέφερε ότι η εταιρεία του εργάζεται σε ένα από αυτά τα αυτοκίνητα αφού υπάρχει επαρκής ζήτηση, αλλά πρέπει πρώτα να κατασκευαστεί μια “βασική επιχειρηματική υπόθεση”.

Τέλος, ο Donckerwolke δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Genesis να προσφέρει ένα SUV που θα βασίζεται σε πλαίσιο τύπου σκάλας και θα τεθεί απέναντι από την Mercedes G-Class.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...