Ο γιος του Ferrari λέει ότι ο Leclerc πρέπει να “μεγαλώσει” για να φτάσει την απόδοση του Verstappen

Σχετικά άρθρα

Ο Piero Ferrari, ο γιος του Enzo Ferrari, πιστεύει ότι ο Charles Leclerc πρέπει να “μεγαλώσει” εάν θέλει να ανταγωνιστεί την απόδοση του Max Verstappen, τονίζοντας πως θα πρέπει να ωριμάσει και να κάνει λιγότερα οδηγικά λάθη.

Σύμφωνα με τον Ferrari, που είναι αντιπρόεδρος της ιταλικής εταιρίας, ο Leclerc παρότι είναι αναμφισβήτητα ο ταχύτερος οδηγός στην F1 στον έναν γύρο, έχει περιθώρια βελτίωσης:

Αυτός [ο Max Verstappen] είναι απίστευτα γρήγορος. Οδηγούσε ήδη στη F1 όταν δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης στην κατοχή του. Ήμουν εκεί όταν πήρε την πρώτη του νίκη στη Βαρκελώνη. Έκανε τα λάθη του, μετά τα ατυχήματά του. Τώρα είναι νέος και έχει ήδη μεγάλη εμπειρία. Είναι ένας σπουδαίος οδηγός που βρίσκεται τώρα στο απόγειο της καριέρας του.

Ο Charles έχει την ταχύτητα για να είναι ισάξιος με τον Verstappen. Αλλά έχει λιγότερη εμπειρία, όσον αφορά τον αριθμό των GP. Ο Leclerc μπορεί ακόμα να μεγαλώσει, θα μεγαλώσει…

Για τον Carlos Sainz, ο Piero Ferrari είπε:

Μπράβο, νομίζω ότι δεν έχουμε δει ακόμη τις πραγματικές του δυνατότητες, τις περιμένουμε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...