Ξεκίνησαν οι παραδόσεις του Faraday Future FF 91 με μια ειδική έκδοση αξίας 309.000 δολαρίων

Σχετικά άρθρα

Άσπρος καπνός για την Faraday Future. Η αμερικάνικη εταιρία ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε -σήμερα, 31 Μαΐου- τις παραδόσεις του FF 91, παρουσιάζοντας παράλληλα μια ειδική έκδοση του μοντέλου, με τιμή 309.000 δολάρια, που την ονομάζει Futurist Alliance.

Η Faraday Future δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή της βασικής έκδοσης του μοντέλου ή τις εκδόσεις που παραδόθηκαν σήμερα. Από την άλλη πλευρά, είπε ότι οι αγοραστές του FF 91 2.0 Futurist Alliance θα λάβουν μια κατ’ιδίαν, ειδική και εξατομικευμένη ρύθμιση με χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Άγνωστο το τι ακριβώς σημαίνει αυτό, με τη Faraday Future να αναφέρει ότι το οικοσύστημα κινητικότητας της, που ονομάζεται FF aiHypercar+, θα κοστίζει 14.900 δολάρια ετησίως. Αυτή η τιμή θα αυξηθεί μετά την πώληση των πρώτων 2.000 αυτοκινήτων.

Η Faraday Future ήλπιζε να ξεκινήσει τις παραδόσεις του FF 91 στα τέλη του 2022, αλλά η έλλειψη μετρητών ανάγκασε την αμερικάνικη start-up να τις καθυστερήσει.

Στα τέλη του περασμένου Μαρτίου και μετά από χρόνια καθυστερήσεων και χαμένων στόχων, ξεκίνησε η παραγωγή του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου, αλλά μερικές εβδομάδες αργότερα έγινε γνωστό ότι η Faraday Future θα καθυστερήσει για άλλους δύο μήνες τις παραδόσεις τους, εξαιτίας έλλειψης ρευστότητας, κάτι που τελικά επιλύθηκε και ξεκίνησαν σήμερα οι παραδόσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla περιορίζει την παραγωγή αυτοκινήτων στην Κίνα καθώς επιβραδύνεται η αύξηση των πωλήσεων

Η Tesla μείωσε την παραγωγή στο εργοστάσιό της στην Κίνα, εν μέσω υποτονικής ανάπτυξης στις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων και εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού στη...

Επεκτείνεται στην Ευρώπη η XPeng

Η XPeng έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την αγορά της Ευρώπης, έχοντας ήδη παρουσία στη Νορβηγία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία, πουλώντας τα...

H Lola εισέρχεται στη Formula E με τη Yamaha ως τεχνικό συνεργάτη

Η Lola Cars ανακοίνωσε σήμερα ότι επιστρέφει στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό με μια πολυετή τεχνική συνεργασία με την Yamaha, και θα εισέλθει στο παγκόσμιο...
Autoblog.gr