To Donkervoort F22 γίνεται πιο ποθητό με το εκτεθειμένο carbon σώμα του

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του περασμένου χρόνου, η Donkervoort αποκάλυψε το F22, με τα 75 αυτοκίνητα που είχε αρχικά ανακοινώσει η εταιρία ότι θα βγάλει στην παραγωγή να γίνονται άμεσα sold-out, κάτι που ανάγκασε την Ολλανδική μάρκα να παράξει 25 επιπλέον F22, με την συνολική παραγωγή του να αγγίζει τα 100 αυτοκίνητα.

Τώρα, η Donkervoort αποκάλυψε το πρώτο “Bare Naked” F22, ένα αυτοκίνητο με πλήρως εκτεθειμένο αμάξωμα το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Αυτό προορίζεται για έναν πελάτη στη Μέση Ανατολή, με την Donkervoort να έχει επιπλέον παραγγελίες της Bare Naked επιλογής από την Ιταλία, την Τσεχία, την Αυστρία, την Ελβετία, το Ισραήλ, την Φινλανδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Donkervoort είχε αναφέρει αρχικά ότι τα “άβαφα” F22 θα βγουν σε περιορισμένη παραγωγή, αλλά πλέον αυτό το χαρακτηριστικό είναι κανονικά διαθέσιμο ως εργοστασιακή επιλογή για όλους τους κατόχους του F22.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο Denis Donkervoort, η επιλογή δείχνει ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο δημοτικότητας μεταξύ του πρώτου κύματος πελατών του F22 και έχει αποδειχθεί ότι έχει ακόμη ισχυρότερη θετική επιρροή στις αξίες.

H “Bare Naked” επιλογή μειώνει το βάρος κατά 10 κιλά, και μαζί με τις προαιρετικές carbon ζάντες -επιπλέον μείωση 10 κιλών, το βάρος του αυτοκινήτου αγγίζει πλέον τα 730 κιλά.

Μηχανικά εξοπλίζεται με τον 2,5-λίτρων TFSI κινητήρα της Audi που αποδίδει 500 άλογα με 640 Nm ροπής, με τη κίνηση να στέλνεται στον πίσω άξονα μέσω ενός 5-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων και μπλοκέ Torsen διαφορικού. Τα 0-100 χλμ/ώρα είναι σε θέση να τα κάνει σε 2,5 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 7,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 290 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...