Θωρακισμένη BMW i7 Protection

Σχετικά άρθρα

Την θωρακισμένη έκδοση της Σειράς 7 κυκλοφόρησε η BMW. Αυτή διαθέτει θωρακισμένη χαλύβδινη κατασκευή (BMW Protection Core) που ενισχύει τις πόρτες, το κάτω αμάξωμα και την οροφή, προστατεύοντας τα άτομα που βρίσκονται στη καμπίνα από εκρηκτικά, σφαίρες, επιθέσεις drone και χειροβομβίδες.

Επιπλέον, η BMW i7 Protection συνοδεύεται από ένα σετ ειδικά ανεπτυγμένων ζαντών 20 ιντσών με run flat ελαστικά, που επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα έως και 80 χλμ/ώρα με σκασμένα λάστιχα.

Είναι το πρώτο θωρακισμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της BMW, έχοντας 2 ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 544 ίππων με 754 Nm ροπής, ενώ προσφέρεται και σε έκδοση με τον V8 4,4-λίτρων ήπιο υβριδικό κινητήρα που παράγει 530 άλογα με 750 Nm ροπής.

Η ηλεκτρική έκδοση κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 9 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 160 χλμ/ώρα, ενώ η βενζινοκίνητη κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 6,6 δευτερόλεπτα, με την τελική της ταχύτητα να φτάνει τα 210 χλμ/ώρα.

Το μοντέλο διαθέτει θωράκιση επιπέδου VR9 που σημαίνει ότι το όχημα μπορεί να εκτρέψει βαλλιστικές επιθέσεις από όπλα που μπορούν να φτάσουν έως και 820 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Διαθέτει επίσης αυτοσφραγιζόμενο ρεζερβουάρ καυσίμου (στην έκδοση με καύσιμο), ενώ δεν απουσιάζουν τα μπλε φώτα ασφαλείας και οι σειρήνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...