Η Volkswagen παρουσίασε τα Multivan T7 California Concept και Amarok Camper

Σχετικά άρθρα

Στο φετινό Caravan Salon που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Ντίσελντορφ, η Volkswagen παρουσίασε δύο αυτοκίνητα, το Multivan T7 California Concept και το Amarok Camper.

Το πρώτο μας δείχνει την έκδοση παραγωγής που θα κυκλοφορήσει το 2024 και διαθέτει συρόμενες πίσω πόρτες, σκηνή στην οροφή, πάγκο κουζίνας, ψυγείο, συρτάρια, φούρνο υγραερίου και πολλά ακόμη που διαθέτουν τέτοιου είδους οχήματα.

Κίνηση παίρνει από τον 1.400άρη plug-in υβριδικό κινητήρα απόδοσης 218 ίππων που χαρίζει έως και 50 χλμ ηλεκτρικής αυτονομίας.

Το Amarok Camper έχει νέα ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος, ελαστικά παντός εδάφους, σκηνή στην οροφή και πρόσθετα φωτιστικά σώματα.

Κάτω από το καπό του συναντάμε τον V6 turbodiesel 3.000 κ.εκ κινητήρα απόδοσης 240 ίππων με 600 Nm ροπής που συνδυάζεται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...