Η Renault teasάρει το εσωτερικό του Kardian

Σχετικά άρθρα

Η Renault έδωσε μια ακόμα teaser φωτογραφία του καινούριου Kardian, η οποία αποκαλύπτει μέρος της καμπίνας του μοντέλου.

Το Kardian είναι ένα αστικό SUV που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας επίθεσης προϊόντων της γαλλικής εταιρίας εκτός Ευρώπης, καθώς θα αποκαλυφθεί στις 25 Οκτωβρίου, σε μια εκδήλωση στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Το B-SUV μοντέλο θα κυκλοφορήσει αρχικά στη Λατινική Αμερική.

Από το εσωτερικό, διακρίνεται η οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, με διαγώνιο οκτώ ίντσες. Διακρίνεται, επίσης, η ψηλή κονσόλα, το τιμόνι με το λογότυπο Nouvel’R, καθώς και ο κρυφός φωτισμός.

Κλείνοντας, η Renault ανέφερε ότι το Kardian είναι εξοπλισμένο με “e-shifter”, το οποίο επιτρέπει την αλλαγή ταχυτήτων με ένα απλό πάτημα. Συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης απόστασης από το έδαφος και των μπαρών οροφής, το Kardian θα είναι ένα σύγχρονο, στιβαρό SUV, με το μήκος του να μην ξεπερνά τα 4,15 μέτρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Bentley teasάρει το νέο ειδικό μοντέλο της

Στις 7 Μαΐου η Bentley θα αποκαλύψει ένα νέο ειδικό μοντέλο που θα φέρει την υπογραφή της Mulliner, ήτοι του εσωτερικού τμήματος της βρετανικής...

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...