Πόσα θα έδινες γι’αυτήν την μοναδική Alfa Romeo 75;

Σχετικά άρθρα

Στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 1995 η ιταλική Carrozzeria Castagna είχε παρουσιάσει το Vittoria, μια μοναδική δημιουργία που βασίζεται σε μια Alfa Romeo 75 του 1987.

Το αυτοκίνητο αντλεί έμπνευση από το SZ και για μεγάλο μέρος της ζωής του έχει περάσει κλεισμένο σε μια αποθήκη. Έχει διανύσει μόλις 2.500 χλμ και στο εσωτερικό του υπάρχουν πράσινες δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις, ξύλινα διακοσμητικά, Momo τιμόνι και λογότυπα Vittoria.

Κίνηση παίρνει από τον θρυλικό V6 Busso 3.000 κ.εκ κινητήρα απόδοσης 255 ίππων που συνδυάζεται με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, που στέλνει την κίνηση στον πίσω άξονα. Τα φρένα είναι Brembo, ενώ η ανάρτηση αποτελείται από αμορτισέρ της Koni με χαμηλότερα ελατήρια.

Το αυτοκίνητο θα βγει σε δημοπρασία μέσα στο μήνα και αναμένεται να πουληθεί σε μια τιμή μεταξύ 143.000 και 155.000 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...