H SIXT αγοράζει 250.000 αυτοκίνητα από τη Stellantis

Σχετικά άρθρα

H SIXT και η Stellantis ανακοίνωσαν ότι σύναψαν συμφωνία πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, βάσει της οποίας η πάροχος υπηρεσιών κινητικότητας θα αγοράσει έως και 250.000 οχήματα, προσθέτοντας τα στον στόλο της για ενοικίαση στις χώρες της Ευρώπης και τη Βορείου Αμερικής τα επόμενα τρία χρόνια. Οι πρώτες παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν το πρώτο τρίμηνο του 2024 και θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Οι πελάτες ενοικίασης της SIXT θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αρκετά μοντέλα των εταιριών της Stellantis, συμπεριλαμβανομένων των Alfa Romeo, Chrysler, Citroen, Dodge, DS Automobiles, Fiat, Jeep, Lancia, Opel, Peugeot, Ram, Vauxhall και Maserati.

Τα αυτοκίνητα θα περιλαμβάνουν μια ποικιλία κατηγοριών, από αυτοκίνητα πόλης έως SUV, pickups και vans (7 και 9 θέσεων), καθώς και μια πλήρη γκάμα συνόλων κίνησης (βενζίνης, υβριδικά, PHEV και BEV).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...