Η Ferrari έγινε η πρώτη ομάδα της Formula 1 που αποκάλυψε την ημερομηνία που θα παρουσιαστεί το μονοθέσιο της για το 2025. Αυτό θα συμβεί στις 19 Φεβρουαρίου, μια ημέρα μετά την συλλογική εκδήλωση έναρξης της σεζόν που θα πραγματοποιηθεί στο O2 Arena του Λονδίνου στις 18 Φεβρουαρίου.

Η Ferrari θα έχει στις τάξεις της τον Lewis Hamilton και τον Charles Leclerc, με τον επικεφαλής της ομάδας Fred Vasseur να δηλώνει πως το μονοθέσιο του 2025 θα είναι “εντελώς νέο”. Όπως δήλωσε:
Το αυτοκίνητο θα είναι εντελώς νέο. Νομίζω ότι έχουμε κάτι λιγότερο από το 1% των κοινών μερών που θα μεταφέρουμε. Είναι ένα διαφορετικό έργο, αλλά ισχύει για όλους.
Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη σεζόν. Θα είναι μια πολύ στενή περίοδος μεταξύ της πρώτης ημέρας και της κυκλοφορίας, θέμα εβδομάδων. Θέλω όλοι να επικεντρωθούν στην απόδοση.
Θα έχουμε το λανσάρισμα του πρωταθλήματος και θα έχουμε το λανσάρισμα του αυτοκινήτου. Είναι ήδη δύο γεγονότα και είναι πάρα πολύ [να κάνεις ένα άλλο].
