Στο πλαίσιο της χθεσινής εκδήλωσης για την παρουσίαση των liveries των μονοθέσιων της Formula 1 για τη φετινή σεζόν, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα επιπλέον video για την πολυαναμενόμενη ταινία για την Formula 1, video που μας δείχνει παρασκήνια από τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας. Αυτή ονομάζεται απλώς F1 και θα κάνει το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιουνίου 2025 διεθνώς και στη Βόρεια Αμερική στις 27 Ιουνίου 2025.
Η ταινία του Brad Pitt είναι μια από τις πιο ακριβές παραγωγές του Hollywood που έχει γίνει ποτέ, με αναφορές να θέλουν τον προϋπολογισμό της να έχει ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια. Εάν το ποσό είναι ακριβές, αυτό θα την καθιστά μία από τις πιο ακριβές ταινίες που έγιναν ποτέ.
Η ταινία έχει την υπογραφή του σκηνοθέτη του Top Gun: Maverick, Joseph Kosinski και τον συν-σεναριογράφο Ehren Kruger. Ο Brad Pitt είναι ο πρωταγωνιστής και υποδύεται έναν βετεράνο σταρ των αγώνων που βγαίνει από τη σύνταξη για να καθοδηγήσει έναν νεαρό οδηγό -που θα τον υποδυθεί ο Damson Idris– ενώ ο ίδιος θα έχει την τελευταία του ευκαιρία για δόξα στις πίστες. Ο Javier Bardem θα συμμετέχει στη ταινία και υποδύεται τον ρόλο του επικεφαλής της ομάδας APXGP.
Ο Lewis Hamilton είναι ένας εκ των παραγωγών της ταινίας, μαζί με τον παραγωγό του Top Gun, Jerry Bruckheimer, τον Chad Oman και την εταιρία του Pitt, Plan B Entertainment. Η τελευταία ταινία του Bruckheimer με θέμα τους αγώνες ήταν το Days of Thunder, το blockbuster του NASCAR με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, το 1990.
