Video: Top Gear S16E01

Σχετικά άρθρα

Το Top Gear επέστρεψe. Τι είδαμε; Τον James May να δοκιμάζει το Ariel Atom V8, τον Richard Hammond να δοκιμάζει την Porsche 911 Turbo Cabriolet και να την συγκρίνει με ένα original Volkswagen Beetle και τον Jeremy Clarkson να υποβάλει το Skoda Yeti σε παράξενες δοκιμασίες. Παρουσιάζουν στα γρήγορα την Jaguar C-X75 Concept ενώ κάνουνε μια μικρή αναφορά για την νέα Stratos και στο Transtar Dagger GT με τα 2.000 άλογα.

Επίσης ο νέος Stig είναι εδώ, χωρίς πολλά πολλά όμως. Τον παρουσίασαν απλά ως “New Stig” ο οποίος μεγαλώνει γρήγορα (αφού πριν από 1 μήνα περίπου, τον είχανε δείξει ως μωρό στο ειδικό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο) χωρίς καμία αναφορά στον Ben Collins. Ο νέος Stig μου φαίνεται κοντύτερος και λεπτότερος από τον Collins. Και από αύριο θα ξεκινήσει πάλι η φημολογία για το ποιος κρύβεται πίσω από την λευκή στολή.

Βλέπουμε ξανά τον Tiff Needell στο Top Gear να εκτελεί χρέη του James May αυτή τη φορά. Έχουμε επίσης και δύο νέα ρεκόρ, αλλά δεν γράφω κάτι άλλο. Τα υπόλοιπα στο video που ακολουθεί.

[Πηγή: BCC | via: Streetfire]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η VW θα πληρώσει αποζημιώσεις 50 εκατ. ευρώ σε 60.000 Ιταλούς λόγω του Dieselgate

Η Volkswagen ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με 60.000 Ιταλούς που τα αυτοκίνητά τους επηρεάζονται από το σκάνδαλο χειραγώγησης εκπομπών ρύπων, πληρώνοντας 50 εκατ. ευρώ. Ο...

BMW M3 Touring Vs Audi RS4 Avant. Ποιο είναι ταχύτερο στα 1.000 μέτρα;

Ποιο από τα δύο γρήγορα γερμανικά wagon είναι ταχύτερο στην επιτάχυνση στην ευθεία; Το Audi RS4 Avant εφοδιάζεται με τον 2,9-λίτρων V6 twin-turbo κινητήρα,...