Φήμες: Audi R4 Roadster

Σχετικά άρθρα

audi-roadster-front

Οι φήμες για την κατασκευή του μικρού αδερφού του πετυχημένου R8 συνεχίζονται να ακούγονται αν και η Audi δεν το έχει επιβεβαιώσει μιας και με παλαιότερες δηλώσεις είχε πει ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδια της. Πολλά είχαν ακουστεί σχετικά για τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου αλλά δεν είχαμε μια σαφή εικόνα για το πως θα μοιάζει το R4. Έτσι σύμφωνα με το τσέχικο Autocar, το νέο R4 θα μοιάζει πολύ με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο internet.

Λογικά το αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί στην γκάμα της Audi ανάμεσα στο TT και στο R8 ενώ θα χρησιμοποιεί το ίδιο πάτωμα με το Volkswagen BlueSport concept που παρουσιάστηκε στο Detroit τον Ιανουάριο. Το αυτοκίνητο θα διαφέρει από τον ανταγωνισμό αφού θα έχει την μηχανή τοποθετημένη στο κέντρο ενώ θα υπάρχει μια μεγάλη γκάμα κινητήρων TFSI τόσο βενζίνης όσο και πετρελαίου. Η κίνηση θα μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς και με το νέο 7-τάχυτο κιβώτιο S-tronic με διπλό συμπλέκτη, πέραν του κλασσικού πλεόν, 6-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου.

[Πηγή: Autocar Czech]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...