Volvo C30 Facelift 2010

Σχετικά άρθρα

Volvo_C30_2010

Η ώρα για την ανανέωση του Volvo C30 έφτασε και θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Σχεδιαστικά πλέον ακολουθεί τις γραμμές του S60 Concept όπως όλα τα τελευταία μοντέλα της Σουηδικής εταιρίας: XC60, S80 facelift και C70 facelift. Στο μπροστά μέρος συναντάμε νέα φωτιστικά σώματα, νέο προφυλακτήρα, κυψελοειδή γρίλια ενώ στο πίσω μέρος συναντάμε έναν νέο προφυλακτήρα και νέες απολήξεις των εξατμίσεων. Επίσης υπάρχει η επιλογή ενός stylish πακέτου όπου θα περιλαμβάνει περιμετρικά λευκά βαμμένα πλαστικά, ενώ θα υπάρχει η επιλογή να τοποθετηθούν και λευκές ζάντες.

Από το 2006 που παρουσιάστηκε το C30 ξεχώριζε σχεδιαστικά ιδιαίτερα για πίσω μέρος του. Τώρα με την facelift έκδοση στο μπροστινό μέρος δώσαμε την απαραίτητη πινελιά για να αποκτήσει το αυτοκίνητο μια νέα προσωπικότητα” αναφέρει ο διευθυντής παραγωγής του C30, Daniel Backman.

Στο εσωτερικό υπάρχει νέος χρωματικός συνδυασμός “Espresso/Blond” καθώς και η δερμάτινη επιλογή με δέρμα Cranberry. Η Maria Uggla, υπεύθυνη για το εσωτερικό του C30 δήλωσε ότι στην Volvo ήθελαν να δώσουν την δυνατότητα στους πελάτες να δημιουργήσουν το δικό τους πρωτότυπο εσωτερικό έτσι ώστε το αυτοκίνητο να τους εκφράζει περισσότερο.

Μηχανικά συναντάμε τους ίδιους κινητήρες ενώ σπορ αλλαγές έχει δεχτεί το σασί. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου, στο video και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

[Πηγή: Volvo]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...