Η γρηγορότερη 3D ταινία με πρωταγωνιστή την Mercedes-Benz SLS AMG

Σχετικά άρθρα

Μια μικρού μήκους 3D ταινία, με πρωταγωνιστή την Mercedes-Benz SLS AMG θα έχουν την δυνατότητα να δούνε όσοι έχουν πρόσβαση στο Βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι Sky 3D. Η ταινία έχει τίτλο “Manx Meister” και πίσω από τιμόνι της SLS AMG βρίσκεται ο γνωστός σε όλους μας, πρώην πιλότος της F1, David Coulthard.

Τα γυρίσματα έγιναν στον επαρχιακό δρόμο A18 του Isle of Man, ο οποίος είναι μέρος του αγώνα “Snaefell Mountain Course” που γίνεται κάθε χρόνο από το 1911. Οι παραγωγοί του κατάφεραν και έκλεισαν την κυκλοφορία του δρόμου ώστε να κάνουν τα γυρίσματα αφού θέλησαν σε αυτήν την κλειστή διαδρομή, να ξεπεράσουν τα 260 χλμ/ώρα.  Αφού τελικά το κατάφεραν δηλώνουν με περηφάνια ότι η ταινία τους είναι η γρηγορότερη 3D ταινία που έχει γυριστεί μέχρι στιγμής.

Για όσους δεν μπορέσουν να την δούνε ζωντανά, επίσημα θα προβάλετε σε όλες τις αντιπροσωπείες της Mercedes-Benz παγκοσμίως από το φθινόπωρο ενώ πιστεύω ότι θα ανέβει και στο Youtube κάποια στιγμή. Ένα promo video καθώς και το making of στη συνέχεια.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=ncCKemPij2w

httpvh://www.youtube.com/watch?v=ikQd8vs1MHw

[Πηγή: pistonheads.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...