Το Autocar αναφέρει ότι η αναβίωση του θρυλικού μοντέλου Alpine των Γάλλων, θα αναβιώσει μέσω της Renaultsport η οποία θα γίνει αυτόνομο brand. Ο διευθυντής παραγωγής της Renault, Beatrice Fouche μίλησε στο Autocar και ανέφερε:

Η Renaultsport είναι το κλειδί για την στρατηγική της Renault. Έχει ήδη εξαιρετική φήμη στους πελάτες μας και μπορούμε να την αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πάνω σε νέες sport εκδόσεις του Megane, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, αλλά χρειαζόμαστε νέα μοντέλα μόνο για την Renaultsport. Έχουμε ξεκινήσει την ανάπτυξη τους, σκεφτόμαστε κάποιο αυτοκίνητο μικρού όγκου όπου υπάρχουν αρκετά καλά επιχειρηματικά μοντέλα.

Περισσότερα δεν δήλωσε αλλά είναι πιθανό να περιμένουμε 2 ή 3 μοντέλα . Το πρώτο από αυτά θα είναι η ανοικτή έκδοση του DeZir το οποίο παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο τον περασμένο Οκτώβριο στο Παρίσι. Πιθανότατα θα τροφοδοτείται από τον 2.0-λιτρο turbo κινητήρα του Clio RS απόδοσης 201 ίππων με 215 Nm ροπής, με τιμή γύρω στις €35.000

[Πηγή: Autocar]