Οδηγώντας στους δρόμους καθημερινά, πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος να τρακάρεις με κάποιο άλλο αυτοκίνητο. Μακριά από εμάς, αλλά πάντα πρέπει να έχεις το νου σου. Αν, λέμε αν, κάποια στιγμή τρακάρεις, τότε ευχήσου να μην είναι με μια Porsche Cayenne. Δες τι έπαθαν δύο άτυχοι Ρώσοι, οι οποίοι είχαν τη “τύχη” να τρακάρουν με Cayenne.

http://www.youtube.com/watch?v=zYOSeyVFaQA

Tο πρώτο περιστατικό έγινε στη πόλη Ροστόφ, όπου την Porsche Cayenne Turbo την οδηγούσε ο πολιτικός Dmitry Grigoryev, του κόμματος Ενωμένης Ρωσίας. Ο Grigoryev, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ήταν μεθυσμένος (τι πρωτότυπο για την Ρωσία) και παρέσυρε συνολικά 6 αυτοκίνητα, σκοτώνοντας δυστυχώς και έναν φοιτητή.

http://www.youtube.com/watch?v=gIFLmU3NQR8

Το δεύτερο περιστατικό έγινε στη πόλη Σαράτοβ, όπου μια 20-χρονη γυναίκα, η οποία είχε το δίπλωμα μόλις 4 μήνες, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη με αποτέλεσμα η Porsche Cayenne Turbo S που οδηγούσε, να πέσει πάνω σε ένα BA3 2112. Η 20-χρονη δεν έπαθε το παραμικρό αλλά η άλλη γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο BA3 τραυματίστηκε σοβαρά και υπέκυψε στα τραύματα της, λίγες ώρες μετά την μεταφορά της στο νοσοκομείο.

http://www.youtube.com/watch?v=kSaAAxyuXZs

[Πηγή: CarLifeBlog]