Ο ράπερ Birdman (Bryan Williams το πραγματικό του όνομα) είναι γνωστός petrolhead, αφού ήδη έχει μια μεγάλη συλλογή από supercar, όπου ανάμεσα τους βρίσκεται μια Bugatti Veyron, ενώ πέρυσι είχε αγοράσει και την Maybach Exelero για 8 εκατ. δολάρια. Βέβαια τα πράγματα με την Exelero ήταν λίγο ασαφή, αφού ο άνθρωπος που του την πούλησε, είχε δηλώσει ότι ο ράπερ δεν του είχε ξεχρεώσει το αυτοκίνητο μέχρι τον περασμένο Αύγουστο, παρότι το είχε στη κατοχή του από τον Δεκέμβριο του 2010. Το τι έγινε, ποτέ δεν έγινε γνωστό, και η ιστορία έχει μείνει ότι η Exelero βρίσκεται στα χέρια του Birdman.

Επειδή την βαρέθηκε μάλλον, είπε να αγοράσει ακόμη ένα supercar, το “must have” αυτής της περιόδου, μια Lamborghini Aventador. Το παράξενο δεν είναι αυτή καθ’αυτή η είδηση, αλλά ότι ο ράπερ έδωσε 755.000 δολάρια για να την κάνει δική του, τα διπλάσια σχεδόν λεφτά, από την αρχική αξία της στην Αμερική. Σίγουρα με τόσα λεφτά βάζει στην άκρη την λίστα αναμονής 18 μηνών αλλά θα πάρει και την αμέσως επόμενη που θα βγει από την γραμμή παραγωγής στη Sant’agata, αφού θα την παραλάβει πριν από τα Χριστούγεννα. Και πάλι τα λεφτά είναι πολλά, ίσως βάλει πάνω της τίποτα διαμάντια, φύλλα χρυσού ή κάτι παρόμοιο. Θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες τελικά γιατί στοίχισε τόσο.

[Πηγή: mediatakeout]

 • Mika

  Kwtso ton epiasan,kyriolektika!!
  E re xares sth Sant Agata!!!
  :-)

  • otan ξαφνικα απο το δρομο…πασ στη χλιδα!!!!!!! το μονο που δεν αλλαζει ειναι τα μαθηματικα!!!!!!
   αλλα και απο την αλλη εχουν χασει την εννοια του χρηματοσ αυτοι οι τυποι!!!! παντωσ οπωσ και να εχει καλοριζικη!!!!  :-)
   http://www.youtube.com/watch?v=04XeFCCjE70

 • Constantine

  Και δεν επαιρνε την μινιατούρα …..Πλέον το κανονικό είναι μπανάλ !!! 

  Ειλικρινά ποιος είναι αυτός και που τα βρήκε τόσα λεφτά ???? …..τεσπα και στα δικά μας 

 • OdyZante

  ελπίζω να μην δούμε σε λίγο καιρό άρθρο με τίτλο “Overkill:Η Lamborghini Aventador του Birdman”

  • GiorgioValoValkanos

   xaxaxxa.. έτσι έτσι..