Σκηνές από Τέμπη θύμισε το φονικό ατύχημα του συνέβη σε ένα τούνελ της Ελβετίας όπου έχασαν την ζωή τους 28 άτομα, ανάμεσα τους 22 μικρά παιδιά. Βελγικό τουριστικό λεωφορείο προσέκρουσε στα τοιχώματα ενός τούνελ της Ελβετίας το βράδυ της Τρίτη, όπου έχασαν την ζωή τους 28 άτομα εκ των οποίων τα 22 παιδιά, οι δύο οδηγοί και τέσσερις συνοδοί. Συνολικά επέβαιναν στο λεωφορείο 52 άτομα με ακόμη 24 παιδιά να έχουνε τραυματιστεί, 3 εκ των οποία σοβαρά.

Τα παιδιά προέρχονταν από τις βελγικές πόλεις Lommel και Heverlee και είχαν μεταβεί για διακοπές στο ελβετικό χιονοδρομικό κέντρο Val d’Anniviers. Βρίσκονταν στο δρόμο της επιστροφής. Τα αίτια της πρόσκρουσης παραμένουν αδιευκρίνιστα με τις ελβετικές αρχές να κάνουν λόγο για δυστύχημα άνευ προηγουμένου. Ο πρωθυπουργός του Βελγίου κήρυξε την ημέρα σε εθνικό πένθος με την αστυνομία να δηλώνει ότι όλα τα παιδιά ήταν δεμένα στα καθίσματα τους με τις ζώνες ασφαλείας και μάλλον ο οδηγός του λεωφορείου είτε κοιμήθηκε είτε υπέστη καρδιακή προσβολή.

 

Στην Ινδονησία από την άλλη, ο οδηγός μια πορτοκαλί Lamborghini Murcielago LP670-4 SV έχασε το έλεγχο του supercar απόδοσης 670 ίππων με αποτέλεσμα να την διαλύσει. Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά αλλά η SV κατέληξε να γίνει παλιοσίδερα μιας και οι ζημιές που υπέστη από το ατύχημα ήταν μεγάλες.

[Πηγή: Telegraph, Luxury4Play | Photo Copyright: REUTERS/Denis Balibouse | Thanks for the tip, Μπάμη]