Αναβλήθηκε η δίκη για τον τύπο που εσκεμένα έριξε την Bugatti Veyron μέσα σε λίμνη

Σχετικά άρθρα

Πίσω το 2009, ο Andy House, ισχυρίστηκε ότι προσπαθώντας να αποφύγει έναν πελεκάνο και ότι του είχε πέσει το κινητό στα πόδια του, καθώς έσκυψε να το πάρει, βγήκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα η Veyron να πέσει μέσα στη λιμνοθάλασσα.

Λίγο αργότερα την είχε βγάλει και σε αγγελία, αλλά για κακή του τύχη, κάποιος έγραψε το ατύχημα με το κινητό του και ανέβασε το video στο YouTube, κάνοντας την ασφαλιστική να πιστεύει ότι ο τύπος την έριξε επίτηδες μέσα στο νερό, ζητώντας του 2 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση για απάτη. Το θέμα πήγε στα δικαστήρια, αλλά τελικά η δίκη αναβλήθηκε μυστηριωδώς.

Τους λόγους που η δίκη τελικά αναβλήθηκε δεν τους ξέρουμε, αφού τόσο η ασφαλιστική όσο και ο House αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις. Λογικά υπήρξε συμβιβασμός.

[Πηγή: KLTV]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...