Ο Rubens Barrichello βρέθηκε στο Grand Prix της πατρίδας του, ενώ τα μάτια των περαστικών των εντόπισαν στα pits της Caterham. Αμέσως, ξέσπασαν φήμες για επιστροφή του 40χρονου στη Formula 1 με την Caterham, αλλά ο οδηγός των Indycars διέψευσε επί τόπου αυτές τις φήμες, αφού δήλωσε:

Απλά, είναι φήμες. Συμβαίνει πάντα. Στη Formula 1, πάντα ψάχνουν πληροφορίες που δεν υπάρχουν. Είμαι ήρεμος, και το μέλλον μου ανήκει στον Θεό. Ελπίζω να οδηγώ κάτι ανταγωνιστικό το 2013, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πω. Όσον αφορά την Caterham, απλώς επισκέφθηκα τον Heikki Kovalainen.

Η Caterham, πάντως, με τη 10η θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, θα βάλει ζεστό χρήμα στα ταμεία της, κάτι που μπορεί να κρατήσει τον Kovalainen στη θέση του. Επίσης, η ομάδα από τη Μαλαισία, αν θέλει να στραφεί σ’ έναν οδηγό που θα φέρει χορηγίες, αυτός είναι ο Giedo van der Garde, που είναι και δοκιμαστής της. Από την πλευρά του, ο Kovalainen δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του, όπως δήλωσε μετά από το τέλος τού αγώνα της Βραζιλίας. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Charles Pic θα οδηγεί για λογαριασμό της Caterham, ενώ οι Petrov και Kovalainen περιμένουν να δουν ποιος θα είναι ο team-mate τού Pic. Ίσως, να μην είναι κανένας από τους δύο…

[Πηγή: GMM]