Νέα έρευνα στην Αγγλία έδειξε ότι 9 στους 10 άνδρες γνωρίζουν πολύ καλύτερα τον χώρο του κινητήρα ενός αυτοκινήτου παρά την ανατομία των γεννητικών τους οργάνων. Στην έρευνα συμμετείχαν 1.500 άνδρες με μόνο τους μισούς να μπορούν και αναγνωρίζουν σημαντικά σημεία στα γεννητικά τους όργανα. Μάλιστα μερικοί απάντησαν πως τα όργανα τους βρίσκονται στο αυτί.

Αρκετοί από αυτούς δεν γνώριζαν τις βασικές αιτίες για τη στυτική δυσλειτουργία ή ποια είναι τα συμπτώματα των αφροδίσιων νόσων. Από την άλλη το ένα τρίτο απάντησε ότι τα στενά τζιν επηρεάζουν τη στύση και ένας στους δέκα είπε ότι ο συχνός αυνανισμός κάνει κακό.

Το 90% των ερωτηθέντων ήξερε που βρίσκεται το ψυγείο στη μηχανή του αυτοκινήτου, ενώ ένας στους δέκα πιστεύει ότι ο ζεστός καιρός και τα καυτερά φαγητά μπορούν να επηρεάσουν τη στύση.
Ο Tom Brett, σεξολόγος και γιατρός σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας δήλωσε:

Όλοι ξέρουμε πως δύο από τα πιο σημαντικά πράγματα για τους άντρες είναι η σεξουαλική ζωή και το αυτοκίνητο. Αν το αμάξι δεν λειτουργεί καλά τότε οι περισσότεροι άντρες νιώθουν τη σιγουριά ότι μπορούν να το διορθώσουν. Όταν όμως πρόκειται για τα δικά τους “υδραυλικά” τότε οι άντρες δεν μπορούν τόσο εύκολα να εντοπίσουν το πρόβλημα. Συνήθως νιώθουν ντροπή και βάζουν το κεφάλι στην άμμο σαν την στρουθοκάμηλο.

[Πηγή: Dailymail | Photo Copyright: Tastino0/Flickr | Thanks for the tip, Μπάμπη]