Η Volkswagen θα ανακαλέσει τελικά τα αυτοκίνητα με τα προβληματικά DSG στη Κίνα

Σχετικά άρθρα

dsg

Τελικά το Volkswagen Group θα προχωρήσει σε ανάκληση όλων εκείνων των αυτοκινήτων στη Κίνα που εξοπλίζονται με τα προβληματικά DSG κιβώτια. Η Volkswagen θα προβεί στην ανάκληση, αφού ο εθνικός οργανισμός ασφαλείας και ποιοτικού ελέγχου της Κίνας (General Administration of Quality Supervision, Inspection and Quarantine), με γραπτή ανακοίνωσή του δήλωσε ότι η VW θα πρέπει να προχωρήσει σε ανάκληση αυτών των οχημάτων.

Η ανάκληση αφορά περίπου 680.000 Volkswagen Bora, Golf, Passat και Lavida, σύμφωνα με την LMC Automotive, ενώ η VW, έως τον περασμένο Μάιο είχε πουλήσει σχεδόν 1.000.000 αυτοκίνητα, τα οποία εξοπλιζόταν με DSG κιβώτια.

Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στα 7-τάχυτα DSG, τα οποία κάνουν θόρυβο κατά τις αλλαγές των ταχυτήτων, προκαλούν δονήσεις, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν παρατηρηθεί αυτόματη επιτάχυνση αλλά και μειωμένη απόδοση.

Στη Κίνα, η Volkswagen είχε αναγκαστεί να ζητήσει συγνώμη από τους Κινέζους καταναλωτές για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, αυξάνοντας την εγγύηση που παρέχει στο κιβώτιο στα 10 χρόνια ή 160.000 χλμ.

[Πηγή: Bloomberg]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...