Ένα Baby Blue Lexus LFA πωλείται στην Κίνα

Σχετικά άρθρα

lexus-lfa-baby-blue-china-1

Δείτε το ρεαλιστικά: είναι αδύνατο αυτές τις μέρες να βρει κανείς καινούριο LFA μιας που έχει γίνει sold out. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι αδύνατο να αποκτήσει κάποιος ένα Lexus LFA. Ας είναι καλά οι αντιπρόσωποι… Το τελευταίο παράδειγμα μας έρχεται από την Κίνα, πιο συγκεκριμένα από το Πεκίνο και αφορά ένα «μεταχειρισμένο» LFA, με πραγματικά ελάχιστα χιλιόμετρα, μόνο έναν ιδιοκτήτη και πολύ προσεγμένο εσωτερικό και εξωτερικό.

Το χρώμα του είναι το λεγόμενο Baby Blue –αν θέλετε τα βλέμματα να είναι μονίμως πάνω σας και πιστεύετε πως από μόνο του το LFA δεν θα το καταφέρει αυτό, τότε το εν λόγω χρώμα είναι για εσάς- και οι ζάντες δυστυχώς είναι οι standard αλλά με ελάχιστα ευρώ παραπάνω μπορείτε να τις κάνετε μία χρωμίωση ενώ το εσωτερικό είναι ντυμένο εξολοκλήρου με μαύρη alcantara για να ταιριάζει με την αγωνιστική κληρονομιά του LFA.

Το κακό είναι πως με την προσφορά των LFA να πλησιάζει στο ναδίρ και την ζήτηση να είναι αρκετά ψηλά, η τιμή φτάνει τα 6,99 εκ. Yuan –περί τα 1,14 εκ δολάρια ή 874.000€-, 1,01 εκ. περισσότερα από όταν ήταν καινούριο αλλά ειλικρινά, παίρνετε φίνο πράγμα! Σκεφτείτε το σοβαρά καθώς δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα είναι διαθέσιμο!

[Πηγή: Carnewschina.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...