Spy Video: To Nissan GT-R Nismo πηγαίνει “τάπα” στο Nürburgring! [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Nissan GT-R Nismo at Nurburgring Spy Photos (7)

Όπως ήταν φυσικό μετά τις πρώτες spy φωτογραφίες του Nissan GT-R Nismo που είδαμε χθες, σήμερα είναι ώρα να το δούμε σε live action να γυρνάει στη πίστα του Nurburgring Nordschleife.

Από τα πλάνα φαίνεται να πηγαίνει τάπα, με τους οδηγούς-εξελιγκτές να μη το λυπούνται καθόλου. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Τόκιο τον Νοέμβριο, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2014.

Η πιο γρήγορη έκδοση του GT-R θα αποκτήσει νέο μπροστά splitter, νέο πίσω προφυλακτήρα, μεγάλη αεροτομή και νέες ζάντες. Το ταχύτερο GT-R που θα κατασκευαστεί ποτέ από το εργοστάσιο της Nissan, θα φορά τον V6 twin-turbo 3,8-λίτρων κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει περισσότερα από 570 άλογα.

Nissan GT-R Nismo at Nurburgring Spy Photos (5)

Το Nissan GT-R Nismo θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Williams Advanced Engineering, με έναν μηχανικό της Williams να αναφέρει πως θα εκπλαγούμε με το πόσα περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν ακόμη στο GT-R.

Το νέο bodykit, το οποίο θα είναι κατασκευασμένο από carbon, θα προσφέρει καλύτερη αεροδυναμική και μεγαλύτερη κάθετη δύναμη στις στροφές. Θα βασίζεται πάνω στο MY2014 GT-R, και θα διαθέτει αλλαγές στο εσωτερικό έτσι ώστε να ξεχωρίζει από το “απλό” μοντέλο. Στο Nürburgring η Nismo έκδοση του GT-R θα είναι ικανό να σημειώσει χρόνο ταχύτερο από 7:18.

Μάλιστα φημολογείται πως θα είναι σε θέση να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε μόλις 2 δευτερόλεπτα! Και όλα αυτά 2 χρόνια προτού βγει στην αγορά η επόμενη γενιά του GT-R, η οποία μάλλον θα είναι υβριδική.

Ανανέωση: Προστέθηκαν και μερικές spy φωτογραφίες.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...